Sälja bil i Jönköping

Börjar det bli dags att sälja din bil i Jönköping? Välkommen in till oss för en kostnadsfri värdering! Vi ger dig snabbt svar på hur mycket din bil är värd och kan hjälpa dig med att sälja den till rätt pris så att du får goda förutsättningar för ett nytt köp. Din nuvarande bil kan självklart användas som inbyte vid köp av en bil från oss.

Vi köper in din bil

Om din bil passar in på det som vi söker till vår egen bilförmedling så kan vi komma att köpa in den direkt. Vi söker först och främst nyare bilar som är i gott skick och gärna har en del extrautrustning.

Även om bilen inte stämmer överens med det som vi brukar saluföra i vårt eget sortiment så kan vi vara intresserade då vi har ett stort kontaktnät och med många andra företag och privatpersoner som kan vara intresserad av en annan typ av fordon än det som du vanligen hittar i vårt lager av bilar.

Välkommen förbi redan idag så tar vi en titt på din bil. Du hittar oss på Läsäng 10 i Jönköping och våra öppettider hittar du längst ner på sidan.

Viktigt att tänka på när du ska sälja din bil

Om du är intresserad av att sälja din bil så finns det några saker som du själv kan göra för att du ska få ut bästa möjliga pris.

Nummer ett är att se till att allt på bilen fungerar. Om du vet om att det finns små skavanker som trasiga lampor eller slitna vindrutetorkare så är det värt att ta en sväng förbi en butik för bildelar eller en mekaniker för att få det åtgärdat innan du tar in bilen för värdering. Handlar det om något större fel som du är osäker på vad det kostar så kan det vara bättre att vända dig till en mekaniker först för att få en offert på reparation, eller fråga oss direkt så kan vi ge svar på bästa lösningen för just dig.

Likaså är det värt att kosta på sig en ordentlig tvätt av bilen för att den som ska värdera bilen ska kunna titta på alla delar utan ett lager av lera och smuts ovanpå. Se gärna till att rengöra bilen invändigt också för ett trevligt intryck.

Ta alltid med fullständiga papper till värderingen. Det är alltid värdefullt om det finns en ifylld servicebok och en instruktionsbok med. Likaså kommer du att behöva ditt registreringsbevis om du vill sälja bilen på plats. På det sitter nämligen den QR-kod som behöver skannas för att kunna göra ägaröverlåtelsen.

Vi tar hand om pappersarbetet

Att sälja sin bil till en handlare gör en stor del av processen enklare. Vi tar hand om allt pappersarbete åt dig, ser till att du får ett tydligt köpekontrakt ifyllt och att registreringen av ny ägare rapporteras in till Transportstyrelsen.