Hyra husbil i Jönköping

Husbilssemester är ett praktiskt och populärt semesteralternativ, och det är lätt att förstå varför. Vi har ett brett utbud av moderna och bekväma husbilar och erbjuder trygg, förmånlig samt bekymmersfri uthyrning. Känn friheten i sommar och hyr en rymlig och bekväm husbil av oss.

Hos oss kan du välja mellan husbilar med halvintegrerat utförande eller med alkov. Välkomna in så hittar vi en lösning som passar just era behov. Vi finns på Läsäng 10 i Jönköping.

Att hyra husbil lönar sig

Då de flesta bara använder en husbil några veckor om året lönar det sig att hyra istället för att köpa en egen. Våra husbilar kommer servade, städade, tvättade och med full tank så att det bara är att köra iväg till valfri destination.

Du behöver inte fundera över underhåll, vinterförvaring eller dyra avbetalningsplaner utan betalar bara för den tid då du faktiskt nyttjar fordonet. Ett mycket smartare alternativ som ger dig mer pengar över till annat. Dessutom så har du ständigt tillgång till en modern husbil med alla bekvämligheter. Andra ser vår husbilsuthyrning som det perfekta sättet att testa ett nytt fordon innan man bestämmer sig för ett eget köp. Kom in och prova på du också!

Moderna och miljövänliga fordon

Skippa flyget och välj en “hemester” istället. Att semestra på hemmaplan har blivit allt mer populärt nu när fler vill välja ett mer miljövänligt alternativ för sin semester. Även om ni vill åka med familjen ut i Europa så lönar det sig miljömässigt att åka husbil istället för att ta flyget.

Våra husbilar är har moderna och rena motorer, låg förbrukning och får köras på B-körkort vilket gör det enkelt att dela på körningen.

Hyr husbil och åk dit ni vill

Husbilssemester är det ultimata alternativet om ni vill upptäcka nya platser. Man har allt tillgängligt i ett och samma fordon, vilket gör att det blir lätt att stanna längs vägen för att laga mat eller ta en sovpaus vid behov. I Sverige är det väldigt enkelt att semestra då det på de flesta orter finns ställplatser och om det inte finns någon ytterligare reglering så är det vanligtvis tillåtet att övernatta ett dygn på valfri parkering. Det betyder att man ofta kan campa nära kust och sjöar helt utan extra kostnad och med perfekt läge för att springa ner till stranden och ta ett morgondopp.

Vill man vara mer flexibel när man väl har parkerat husbilen så går det på många av våra modeller enkelt att ta med cykel eller lättare moped på cykelstället som sitter fast monterat bak.

Sommarsemester eller flexibelt vinterlov

Hos oss kan du hyra husbil i Jönköping året om. En husbil kan vara det perfekta alternativet om ni ska åka upp till fjällen och vill campa precis vid liftarna, eller varför inte låta husbilen utgöra extra sovplatser om ni vill fira jul med hela familjen i stugan? Med en husbil utrustad med gasvärmare går det att sova bekvämt även mitt i vintern.

Vanligast är dock att hyra husbil under sommarhalvåret. Parkera vid valfri sjö och ta ett dopp på morgonen eller trivs på en camping i goda vänners lag. Husbilen tar dig dit du vill för äventyr och semesternjutning året om.