Bilförmedling i Jönköping

Vi hjälper dig med förmedling av din bil i Jönköping. Många gånger vill man sälja sin bil, men har ingen lust att ge sig ut på olika försäljningssajter för att annonsera ut sitt fordon. De flesta som har gjort det vet att det brukar bli många förfrågningar man måste ta hand om och många som vill pruta innan de ens har sett bilen.

Låter du oss ta hand om förmedlingen så ser vi till att din bil presenteras från sin bästa sida och vi tar även hand om annonsering och visning av bilen. Med vår långa erfarenhet av bilhandel vet vi exakt hur mycket din bil är värd och ser till att du får ut skäligt pris för den.

Att låta oss förmedla din bil är enkelt. Kom bara förbi hos oss på Läsäng 10 i Jönköping så tar vi en titt på ditt fordon och ger dig en kostnadsfri värdering. Våra öppettider hittar du längst ner på sidan. Självklart kan du även ringa oss på 0733-123494 eller skicka ett mail till cars@automove.se med en förfrågan.

Bilförmedling till ett rimligt pris

När vi förmedlar en bil ser vi till att ägaren får ut ett bra pris för bilen som säljs och tar en rimlig avgift för vår tjänst. Beroende på vad det handlar om för fordon så kan vi antingen agera som mellanhand och bara förmedla själva köpet, eller så kan vi köpa in din bil i vårt eget lager så att du får betalt direkt. Vilket alternativ som passar bäst beror på vad det är för bil du har idag och vilket skick den befinner sig i.

Slipp allt papperskrångel

Det som många som vill sälja en bil tycker är svårt är det formella. Hur skriver man egentligen ett korrekt köpekontrakt? Hur gör man med betalning när det handlar om lite större summor? Hur gör jag överlåtelsen hos Transportstyrelsen.

Att visa upp sin bil och avsätta tid för provkörning tar också både tid och energi. Har du inte god vana och mycket kunskap om bilar är det även lätt hänt att någon försöker lura dig genom att påstå att bilen har olika typer av fel och brister för att få ner priset.

Låt oss ta hand om jobbet istället så vet du att du får ordentligt betalt. Vi låter ingen pruta för mycket utan ser till att bilen bara säljs om du får rätt summa för den.

Med våra kunskaper så kan vi även svara på frågor som kan uppstå om just din bilmodell, ägande- och reparationskostnader, tekniska egenskaper och mycket mer. Vi har koll på olika märken och modeller så att du slipper tänka på den saken.

Rätt köpare för din bil

Tack vare vårt breda kontaktnät så ser vi till att hitta helt rätt köpare för din bil. Vi ligger inte på latsidan och väntar på att någon ska komma in i vår butik utan har även kontakt med många andra handlare, företag och privatpersoner som är på jakt efter specifika bilar. Det brukar leda till en snabbare förmedling än om du försöker sälja bilen själv. Tack vare att många av dem känner oss sedan länge så vet de att vi är pålitliga i vår presentation av fordonen och köper därför utan att tveka.

Varmt välkommen in till oss idag så hjälper vi dig med bilförmedlingen.